طالوت ◕‿◕

وبلاگ ورزش‌دوستان و ورزشکاران جسم_روح_ذهن

طالوت ◕‿◕

وبلاگ ورزش‌دوستان و ورزشکاران جسم_روح_ذهن

طالوت  ◕‿◕

سلام به همه
............................
- مطالب این وبلاگ با هدف گسترش ورزش و تحرّک و نشاط واقعی و پایدار و رفتار صحیح در زندگی انتشار می یابد.
- از پیشنهادهای شما استقبال می‌کنیم.
- شاد و سالم و امیدوار باشید...
............................
وضعیت وبلاگ: نیمه فعال

آخرین نظرات
  • ۳ آبان ۰۰، ۱۷:۲۶ - takarli
    عالی
  • ۳ اسفند ۹۹، ۱۰:۰۱ - نیوشا
    عالی

index.jpg563674

دین ، مذهب و اعتقادات هر شخص ، تاثیرات بسزایی در شادبودن و آرامش  هر فرد از لحاظ روحی و روانی دارد! در این مورد با دکترای طب مکمل صحبت کرده ایم.

در طب جدید در مورد دوران شیرخوارگی، نوجوانی و بلوغ در مورد محبت کردن بسیار بحث شده است؛ محبت چه زیاد و چه کم می‎تواند اثرات مثبتی داشته باشد.

رفتارهای غیر طبیعی والدین یا نزاع والدین می‎تواند اختلالات روانی و ذهنی برای بچه‎ها ایجاد کند و برعکس محبت کردن و عاطفه به دیگران خود تاثیر بسیار زیادی بر افراد می‎گذارد و یکی از عواملی که به سلامت روان کمک می‎کند شادی است.
شادی می‎تواند, تاثیر زیادی بر افراد بگذارد و باعث کاهش استرس می‎شود و چیزی که می‎تواند استرس و اضطراب را کاهش دهد, شادی است.
مهناز زرافشار دکترای طب مکمل در این راستا می‎گوید: جالب است که در طب اسلامی یا طب ایرانی کاملا مشخص است مذهب در سلامت روان تاثیر می‎گذارد. تحقیقات اخیر دانشمندان ثابت کرده‎ افرادی که اعتقادات مذهبی دارند, برای سلامت روانشان خیلی خوب می‎توانند سرمایه گذاری کنند.

مذهب در کاهش علائم افسردگی تاثیر بسزایی دارد

وی می‌افزاید: افرادی که اعتقادات مذهبی دارند از انجام فعالیت‎هایی که برای سلامت روانی خطرزاست, ممانعت می‌کنند. مثلا خوردنی‎هایی که منع می‎شود. مثلا در اسلام خوردن گوشت خوک یا شراب حرام است و همین روی سلامت افراد تاثیر مثبت دارد.
این دکترای طب مکمل بیان می‌کند: اکثر مطالعات پزشکی که در نقاط مختلف جهان این نکته را ثابت کرده‎اند که مذهب بر میزان شاد بودن, بالا بردن اعتماد به نفس، امید به زندگی و احساس مفید بودن بسیار تاثیر دارد.مذهب در کاهش علائم افسردگی تاثیر بسزایی دارد و افرادی که به این موضوع اعتقاد دارند, سرعت و میزان بهبودی بیماری‎ها در آنها افزایش پیدا می‌کند.

 

http://www.hidoctor.ir

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">