طالوت ◕‿◕

وبلاگ ورزش‌دوستان و ورزشکاران جسم_روح_ذهن

طالوت ◕‿◕

وبلاگ ورزش‌دوستان و ورزشکاران جسم_روح_ذهن

طالوت  ◕‿◕

سلام به همه
............................
- مطالب این وبلاگ با هدف گسترش ورزش و تحرّک و نشاط واقعی و پایدار و رفتار صحیح در زندگی انتشار می یابد.
- از پیشنهادهای شما استقبال می‌کنیم.
- شاد و سالم و امیدوار باشید...
............................
وضعیت وبلاگ: نیمه فعال

آخرین نظرات
  • ۱۴ دی ۹۵، ۲۱:۵۸ - متیو تل
    به به
  • ۱۲ دی ۹۵، ۱۶:۳۵ - حسین
    عالی

ماءالشعیر بدن را تغذیه می‌کند و سبب حفظ قوت بدن می‌شود.

مواد لازم:
- جوی پوست کنده : ۵۰ گرم
- آب: چهار لیوان
- عسل: یک قاشق مرباخوری در صورت لزوم


طرز تهیه:
۵۰ گرم جوی پوست کنده سالم (نه پرک و نه نیم کوب) را با چهار لیوان آب (یک لیتر)، با حرارت ملایم، آهسته بجوشانید تا وقتی که جوها به حالت شکفته و کاملاً پخته برسند. این زمان به طور متوسط ۴۰ تا ۵۰ دقیقه طول می‌کشد.
سپس قبل از سرد شدن، آن را صاف کنید و در جای خنک قرار دهید تا سرد شود.
از این چهار لیوان بیش از سه لیوان جو به دست می‌آید که حداکثر دو روز در یخچال قابل نگهداری است.

...............................

نکاتی که در مصرف ماءالشعیر طبی باید در نظر گرفته شود:
کسانی که معده سرد و یا تر داشته باشند بهتر است در هر لیوان آن یک قاشق مرباخوری عسل حل کنند و سپس آن را بنوشند.
ماءالشعیر طبی نباید غلیظ و ژله ای شود زیرا تأثیر آن معکوس خواهد شد. اگر جو کاملاً مرغوب و مناسب باشد رنگ ماءالشعیر به سرخ ملایم و کمرنگ مایل می‌شود.
هنگام مصرفِ عادی، ماءالشعیرِ به دست آمده باید تکان داده شود تا دُردی و بخش رقیق آن با هم مخلوط شوند و فرد از خواص غذایی و دارویی ماءالشعیر بهره‌مند شود.
در صورتی که نوشیدن ماءالشعیر همراه با رسوب آن برای خوشایند نبود، می‌توانید فقط قسمت آبکی رقیق بالای آن را بنوشید و دُردی آن را دور بریزید، بدین ترتیب تنها از کیفیت خنک کنندگی ماءالشعیر طبی بهره‌مند می‌شوید ولی از خواص غذایی آن سودی نمی‌برید.
مصرف این فرآورده خانگی به خصوص افرادی که مزاج گرم و خشک دارد؛ کمک می‌کند تا از خشکی پوست، زردی رنگ پوست بدن، گودافتادگی چشم‌ها، یبوست، غلظت خون، تحریک پذیری عصبی، آزردگی‌های کلیوی احتمالی دور بمانند.

...............................

برخی فواید:
 کشکاب یا ماءالشعیر یکی از خوراکی‌های دارویی است که از دانه جو تهیه می‌شود. همه فرآورده‌هایی که از جو به دست می‌آیند دارای طبیعت سرد هستند. طبیعت ماءالشعیر نیز سرد و تر است

در ماءالشعیر خواصی وجود دارد که در هیچ غذای واحدی این همه خاصیت دیده نشده است. این خواص عبارتند از:

- نوشیدن این مایع بهتر از هر نوشیدنی دیگری می‌تواند بدن را در برابر استرس گرمایی و تشنگی و کاهش رطویت محافظت کند. این فرآورده گیاهی طبع سرد دارد. بنابراین هرگاه حرارت بدن زیاد شود، ماءالشعیر آن را به حد اعتدال بر می‌گرداند یا حداقل حدت و شدت آن را کم می‌کند.
- ماءالشعیر پاک کننده معده است. بنابراین با پاک‌سازی معده به تقویت قوای بدن کمک می‌کند.




- ماءالشعیر بدن را تغذیه می‌کند و سبب حفظ قوت بدن می‌شود.

- با آنکه جو نفاخ است ولی ماءالشعیر نفاخ نیست و در معده ایجاد نفخ نمی‌کند. زیرا به صورت کامل طبخ یافته است و در معده مدت زمان طولانی باقی نمی‌ماند بلکه به سرعت هضم می‌شود.
و بالاخره اینکه به عقیده حکمای طب سنتی در درمان تب چیزی بهتر و مفیدتر از ماءالشعیر نیست.

...............................

موارد منع مصرف ماءالشعیر:
- پس از خوردن ماءالشعیر نباید به فاصله مدت زمان کوتاهی سکنجبین مصرف شود.
- به بیماری که نیازمند رگ زدن یا خوردن مسهل است نباید ماءالشعیر داده شود.
- چنانچه فردی دردهای شدید و بسیار صعب دارد نباید ماءالشعیر تجویز شود.

http://www.islamiclife.ir

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">